Restaurant
"Genoegen scheppen in het genoegen doen..."
"Bij ons ontdekt u een creatieve, hedendaagse keuken die wisselt volgens de seizoenen en leidt naar de essentie: de ontdekking van hoe de échte keuken smaakt, een keuken met streek- en seizoensproducten 'van bij ons', boordevol natuur en smaak."De goede keuken is Etienne Son met de paplepel ingegeven. Zijn ouders stonden lange tijd aan het roer van "La Claire Fontaine" in La Roche-en-Ardennes. Etienne, sinds 2000 lid van Euro-Toques, stond er gedurende meer dan 15 jaar als chef achter het fornuis.
Marie-Paule en Etienne runnen sinds 1996 met veel overgave "Les Tilleuls".
Etienne zet alles in op kwaliteit en nodigt u uit voor een reis doorheen de wereld van geraffineerde smaken, waarbij streekproducten en Franse keuken op elkaar zijn afgestemd.
De troeven
- In ons restaurant kunnen groepen tot 50 personen terecht
- Geen kaart, maar menu's die dag aan dag worden uitgekiend volgens de seizoenen, de marktverse producten en de inspiratie van de chef. Voor groepen is er mogelijkheid een menu te overleggen
> Voorbeeld menu's - Bij mooi weer worden de maaltijden geserveerd op het terras met uitzicht op de Ourthevallei